20th ANNUAL CES CONFERENCE





1. THEME

LEADING BEYOND: REIMAGINING PUBLIC GOVERNANCE

2. SESSIONS & SPEAKERS

Leadership, Communication & Digital Transformation Tracks

3. PROGRAM

October 27, 28 & 29

DAY 1

| 1:00 - 1:05 PM | INVOCATION | c/o NCCA |
|--------------------------|---|---|
| 1:05 - 1:10 PM | Philippine National Anthem | |
| 1:10 – 1:15 PM (5 mins) | Introduction of the Board of Trustees of NUCESO | Gallery c/o NUCESO Secretariat |
| 1:15 - 1:20 PM (5 mins) | Opening Remarks | AES Atty. Lynn Danao-Moreno, CESO II, NUCESO National President |
| 1:20 – 1:30 PM (10 mins) | Message from the President of the Philippines | His Excellency President Rodrigo Roa Duterte (Recorded) |
| 1:30 – 1:40 PM (10 mins) | Message from Career Executive Board | Chairperson Alicia dela Rosa - Bala (Recorded) |
| 1:40 – 1:50 PM (10 mins) | Message of Support from Aboitiz | Mr. Sabin M. Aboitiz, President & CEO - Aboitiz Group |
| 1:50 – 1:55 PM (5 mins) | Introduction of the Subject Matter Expert (SME) | |
| 1:55 – 2:55 PM (1 hour) | Wanted: Transcendent Leader | c/o DAP |
| 2:55 – 3:55 PM (1 hour) | Multigenerational Remote Teams | Aboitiz Group HR |
| 3:55 - 4:55 PM (1 hour) | Safeguarding Mental Wellness in the Workplace | Coach Charlene Banzal (Pilmico Group) |
| 4:55 – 5:00 PM (5 mins) | Closing of Day 1 | |

DAY 2

| | | _ |
|------------------------------|--|---|
| 8:15 - 8:20 AM | INVOCATION | c/o NCCA |
| 8:20 – 8:35 AM (5 mins) | Recap of Day 1 | Usec Rose Bistoyong |
| 8:35 – 8:40 AM (10 mins) | Opening Remarks | Prof. Jose David Lapuz |
| 8:40 - 8:45 AM (5 mins) | Introduction of the SME | Host |
| 8:45 – 9:45 AM (1 hour) | Strategic Communication Governance - Power of Collaboration - Whole of Government Approach | c/o DAP |
| 9:45 - 9:50 AM | Introduction of the SME | Host |
| 9:50 - 10:50 AM (1 hour) | How to deal with: - Fake News/Troll - Communicating with legislators | Panel: Representatives from the PLLO, Communications Officers of Legislative Bodies, and the PCOO. MODERATOR |
| 10:50 - 10:55 AM (5 mins) | Introduction of the SME | Host |
| 10:55 - 11:55 AM (1 hour) | Speaking Without Words | Jovenir F. Bataican, IdeasCentral |
| 11:55 AM – 12:00 NN (5 mins) | Closing of Day 2 | |

DAY 3

| 1:00 - 1:05 PM | Invocation | c/o NCCA |
|--------------------------|---|---|
| 1:05 – 1:10 PM | Recap of Day 2 | Hosts |
| 1:10 - 1:20 PM | Opening Remarks | Cabinet Secretary Karlo Alexei B. Nograles |
| 1:20 - 1:25 PM | Introduction of the SME | Host |
| 1:25 - 2:25 PM (1 hour) | TechUp Pinas: Accelerating Towards Digital Transformation | Aboitiz Equity Venture, Inc. (Institutional Member - Private Sector) - Edwin Bautista (UnionBank) TBC |
| 2:25 – 2:30 PM (5 mins) | Introduction of the SME | Host |
| 2:30 – 3:30 PM (1 hour) | Replicable Exemplary Practices on Digital Transformation of Various Agencies | PANEL: Representatives from GOCC, LGUs, NGAs, SUCs MODERATOR |
| 3:30 – 4:30 PM (1 hour) | NUCESO Hour | AES Atty. Lynn Danao-Moreno, NUCESO President |
| 4:30 – 5:00 PM (30 mins) | Raffle & Closing | Dr. Enrique A. Tayag, CESO III, Executive Vice President NUCESO |