PROGRAM OF ACTIVITIES

February 14, 2022			
Time	Activity	Discussant	Online Platform
1:30 – 1:45 PM (15 minutes)	 Preliminaries Opening Message Dir. Feroisa Francisca T. Concordia Capacity Building and Knowledge Management Service, PPP Center (to be confirmed) Photo Opportunity Discussion of House Rules Levelling of Expectations 	Capacity Building Division, PPP Center	Zoom
1:45 – 3:00 pm (1 hour and 15 minutes)	Discussion of Training Rules and Requirements Orientation on the Cast Learning Management System		
February 14-25, 2022			
Time	Activity	Discussant	Online Platform
*Self-paced Activities (participants will have the freedom to decide on their schedule)	Module 1: Introduction to the Philippine PPP Program*Self-paced Activities (participants will have the freedom to decide on their schedule)Module 2: Solicited PPP Process Under the Amended BOT Law and its Revised IRRModule 3: Unsolicited PPP Process under the Amended BOT Law and its revised IRR		Cast Learning Management System
March 1, 2022			
Time	Activity	Discussant	Online Platform
1:30 – 1:40 PM (10 minutes)	 Preliminaries Discussion of House Rules Introduction of Speaker/s 	Capacity Building Division, PPP Center	Zoom
1:40 – 2:30 pm (50 minutes)	 I. Overview of legal and regulatory framework on protected areas management II. Key considerations in developing PPP projects in protected areas 	DENR-BMB	
2:30 – 2:40 PM (10 minutes)	Health Break		
2:40 – 3:20 PM (40 minutes)	Open Forum/Discussion		
3:20 – 3:30 PM (10 minutes)	Closing Activities • Learning Check • Final Reminders • Closing Message DENR-BMB (to be confirmed) • Photo Opportunity	Capacity Building Division, PPP Center	Zoom