## KOICA Implementation Survey for ENRIS Palawan 16 – 24 October 2023

## Tentative Schedule, revised 10 October 2023

Date/Day	Time		Activity	Venue
16 Oct, Mon	11:40 - 1:10 pm		Manila to PPC via PR 2785	
	Evening		Overnight at PPC	Microtel, PPC
17 Oct, Tue Provincial Govt	9:00 - 11:30 am	2.5 hrs	Kick-off Meeting with Gov. Socrates & PCSDS	Provincial Capitol
			Courtesy Call with PCSD Governor Socrates (9-10 am)	
			Technical Meeting with PCSDS and Staff of Provincial Government (10-11:30 am)	
	11:30 - 12:30 nn	1 hr	Lunch	
	1:00 - 2:00 pm	1 hr	Travel to Aborlan	Aborlan
	2:00 – 2:30 pm	1 hr	Courtesy Call with Aborlan LGU Staff	Aborlan
	2:30 - 4:30 pm	2 hrs	Field visit to Aborlan and Narra CA and technical discussion	Aborlan-Narra
	4:30 - 6:00 pm	1.5 hrs	Travel back to PPC	PPC
	Evening		Overnight in PPC	Microtel, PPC
18 Oct, Wed	6:00 - 7:20 am		CD Kim flight to Manila via PR 2782	
	7:00 - 10:00 am	3 hrs	Travel to Quezon	Quezon
	10:00 - 11:00 nn	1 hr	Courtesy Call and Technical Meeting with Quezon LGU	Quezon
	11:00 - 12:00 pm	1 hr	Lunch	Quezon
	12:00 – 3:00 pm	3 hr	Field visit to Quezon CA (Quinlogan, Tagbuaya)/Rizal CA (enter Tribal Village in Bunog) and Candidate Monitoring Sites	Quezon/Rizal
	3:00 - 4:00 pm	1 hr	Courtesy Call and Technical Meeting with Rizal LGU Staff	Rizal
	4:00-6:30 pm	2.5 hrs	Travel to Brooke's Point;	Brookes Point
	Evening		Overnight in Brooke's Point	Brooke's Point
19 Oct, Thu	8:00 - 12:00am	4 hr	Visit to BP CA (Tigaplan, Aribungos,,	Brookes Point
	12:00 – 1:00 am	1 hr	Lunch	Brooke's Point
	1:00 -2:00 NN	1 hr	Courtesy Call and Technical Meeting with Brooke's Point LGU Staff	Brookes Point
	2:00 - 6:00 pm	4 hr	Travel from Brookes Point to PPS	PPS
	Evening		Overnight in PPS	El Nido
20 Oct, Fri	8:00 – 11:00 am	3 hrs	Travel to Roxas CA/Site visit of Roxas CA (Magara, Abaroan) and Candidate Monitoring sites	Roxas
	11:00 - 12:00	1 hr	Courtesy Call and Technical Meeting with Roxas LGU Staf	Roxas
	12:00 - 1:00 pm	1 hr	Lunch	Roxas
	1:00 - 3:00 pm	2 hrs	Travel to Taytay/Field visit to Taytay CA (Abongan CA)	Taytay
	3:00 – 4:00 pm	1 hr	Courtesy Call and Technical Meeting with Taytay LGU Staff.	Taytay

	4:00 – 5:00 pm	1 hr	Travel from Taytay to El Nido	El Nido
	Evening		Overnight in El Nido	El Nido
21 Oct, Sat	8:00-10:00 am	2 hrs	Field visit to El Nido CA including potential Monitoring sites	El Nido
	10:00-11:00 am	1 hr	Travel to Taytay	Taytay
	11:00-12:00 am/pm	1 hrs	Lunch	Taytay
	12:00-2:00 pm	2 hrs	Other sites in Taytay	Taytay
	2:00-6:00 pm	1 hr/4 hrs	To San Vicente (KOICA Team); To PPC (PCSDS Team)	San Vicente/PPC
22 Oct. Sun	am-pm		KOICA Report Writing	San Vicente
23Oct, Sun	am-pm		KOICA Report Writing	San Vicente
	2:00 - 5:00 pm		San Vicente – PPC	PPC
	Evening		Overnight at PPC	Microtel, PPC
24 Oct, Tues	8:30 - 11:00 am	2.5 hrs	Wrap-up Meeting with PCSDS	PCSD
	1:50 - 3:25 pm		PPC to Manila via PR 2786	